CategorieMagneetreinigers
Websiteflippercleaner.com

Flipper Cleaner

Flipper Cleaner is een nieuwe en innovatieve magneetreiniger voor uw aquarium.

Het gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk om de magneet in het aquarium om te draaien door simpelweg de buitenste handgreep te draaien!

Aan een kant vindt u een grote reinigingspad (polijstpad) voor dagelijks, snelle onderhoud en aan de andere kant, met een “flip”, vindt u een roestvrijstalen mes voor het verwijderen van harde algen en kalkaanslagen.

Dagelijks onderhoud is zo gedaan!

Gemaakt van hoogwaardige RVS

Het mesje

  • De metalen mesjes zijn vervaardigd van zeer corrosie resistent roestvrij staal RVS316. Dat betekent dat u de Flipper gerust in uw aquarium kunt laten zitten zonder dat u zorgen hoeft te maken voor het roesten van de mesjes.
  • Het mesje beschadigt de kitnaden van het aquarium niet en de afgeronde hoeken voorkomen krassen op het glas ongeacht welke richting de magneet wordt bewogen.
Doordacht en bijzonder dun

Innovatief ontwerp

Flipper Cleaner is de dunste magneet verkrijgbaar. Het bijzonder lage profiel maakt het mogelijk om bij moeilijk bereikbare plekken te komen.

Afstandhouders van het glas zorgen ervoor dat zand en andere vuil niet tussen de magneet en glas vast kunnen blijven zitten. Geen zorgen meer over krassen op het voorruit; Algen vlakbij het zandbodem verwijderen is nog nooit zo snel en makkelijk geweest!

Omschakelen met

Een "Flip"

Hoewel een mesje bijzonder effectief is voor het verwijderen van harde algen, dagelijks onderhoud met een mesje duurt simpelweg langer en verslijt ook nog de mesjes van uw magneet sneller.

Door de Flipper om te draaien kunt u de polijstpad gebruiken. Met de polijstpad kunt u zachte algen gemakkelijk en snel verwijderen.

Dagelijks onderhoud is zo gedaan!

Flipper Cleaner Nano

Flipper Nano

Glasdikte tot 6 mm
Afm. handgreep 76 x 38 x 13 mm
Afm. magneet 95 x 48 x 12 mm

Flipper Standard

Flipper Standard

Glasdikte tot 12 mm
Afm. handgreep 102 x 50 x 17 mm
Afm. magneet 125 x 63 x 15 mm

Flipper Cleaner Max

Flipper Cleaner Max

Glasdikte tot 25 mm
Afm. handgreep 135 x 68 x 22 mm
Afm. magneet 168 x 85 x 21 mm

Veelgestelde vragen

Is het omdraaien moeilijk?

Het omdraaien is heel eenvoudig als je eenmaal weet hoe. Volg daarom de instructies in de meegeleverde handleiding of bekijk de video op de Flipper website. Draai de Flipper om in een plek met weinig stroming en voldoende afstand van levend steen of koralen.

Kan Flipper Cleaner ook op plexiglas aquaria worden gebruikt?

De Flipper Standard en Max worden meegeleverd met een ABS Mesje die speciaal is ontwikkeld voor gebruikt op plexiglas aquaria.

Hoelang gaan de mesjes mee?

De metalen mesjes zijn vervaardigd van zeer corrosie resistent roestvrij staal RVS316. Dat betekent dat u de Flipper gerust in uw aquarium kunt laten zitten zonder dat u zorgen hoeft te maken voor het roesten van de mesjes. De mesjes gaan maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

Wat zeggen onze klanten?

  • Just got the Flipper. It’s worth it’s weight in gold! WOW! It is so much easier, does so much more, and does a much better job than any other scrubber I’ve ever used. My wife does one thing to help with the tank and it’s to scrape algae. She used this and she loves it!

  • The blade makes short work of any coralline or tough algae, while the cleaning pad easily cleans soft algae. Both sides work quietly and easily without scratching your glass. It is easy as pie to switch back and forth between the two sides and the flipper easily turns corners.

  • The low profile allowed me to scrape some areas that I haven’t been able to scrape before due to magnet cleaner size and the inability to reach the rear corner with a razor blade. Overall, I give the flipper :-bd! I highly recommend the flipper for any tank with glass up to 1/2″ thick.