Amazonas Magazine

AMAZONAS is hét Engelstalige tijdschrift over zoetwateraquaria. Het is rijk geïllustreerd en toegankelijk voor een breed publiek.

Het twee maandelijkse blad wordt geschreven door experts en is een constante bron van nieuwe ideeën, informatie en inspiratie voor zowel beginnende als gevorderde aquarianen.

Een must read voor de avontuurlijke zoetwater aquariaan!

CategorieTijdschriften
TaalEngels
Websiteamazonasmagazine.com

Het idee

In 2005 nodigde Matthias Schmidt -een beroemde Duitse Natuurhistorie uitgever- Hans Georg Evers -zoetwateraquariaan en tropisch avonturier- uit om samen een nieuwe aquariumtijdschrift te starten, die gewijd zou zijn aan zoet- en brakwatersoorten.

Hun plan was om praktische en innovatieve aquariumadvies te combineren met uitgebreide en rijk geïllustreerde verslagen over vissen, ongewervelden en waterplanten, excursies naar tropische bestemmingen en doorbraken in het aquariumhouden en kweken van vissen.

Eerste publicatie

Onder begeleiding van een team van baanbrekende zoetwateraquarianen en wetenschappers werd het AMAZONAS blad gepubliceerd door Natur und Tier-Verlag in Muenster, Duitsland.

In zijn eerste zes jaar, heeft het tijdschrift diverse onderscheidingen gewonnen alsmede herkenning voor de inhoudskwaliteit, productiewaarden en het vermogen om toonaangevende aquarianen en deskundigen in tropische aquatische biologie uit Europa, Amerika, Afrika, Azië, Australië en vele andere verafgelegen plaatsen samen te brengen.

In het Engels...

Samen met de Duitse januari/februari 2012 uitgave is de Engelstalige editie van AMAZONAS in het leven geroepen. Het nieuwe blad werd in korte tijd in meer dan 100 landen verkocht waaronder Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Nederland.

De Engelstalige versie van AMAZONAS wordt uitgegeven door Reef to Rainforest Media in Vermont, Verenigde Staten. Het bedrijf werd gestart door vier aquarianen en aquariumprofessionals, waaronder redacteur en uitgever James M. Lawrence, die een vergelijkbare rol speelt in het publiceren van CORAL.

Inhoud

Wat kunt u verwachten?
  • Nieuwe soorten ontdekkingen
  • Geweldige aquarium profielen
  • Doorbraken in aquariumhouden en kweken
  • Aquascapen met planten
  • Excursies naar wilde tropische beken en meren
  • Hands-on advies
  • Techniek en waterchemie
  • Interviews
  • Nog veel meer...

Amazonas in uw winkel

Wilt u AMAZONAS opnemen voor de verkoop of wilt u een plaats in uw winkel creëren waar de lezer graag langskomt, om op een ontspannende manier tijdschriften te lenen of te lezen in de leeshoek?

Losse verkoop via uw winkel is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Abonnementen

Bent u particulier? U kunt AMAZONAS bij uw plaatselijke speciaalzaak vinden.

Wilt u er zeker van zijn dat u de eerstvolgende uitgave zsm ontvangt? Dan kunt u ook een abonnement afsluiten via Aboland.