New Era viert 10 jaar innovatie en succes!

New Era viert tijdens Interzoo 2014 een decennium van de groeiende succes.


10 Innovaties om 10 jaar te vieren!

  • Eerste fabrikant van zachte, verteerbare pellets.
  • Eerste fabrikant van grote, zachte vlokken.
  • Eerste bedrijf om zwarte verpakking in de markt te introduceren.
  • Eerste fabrikant in het ontwikkelen van lage temperatuur, lage snelheid productieprocessen.
  • Eerste fabrikant om 100% human food grade ingredienten te gebruiken.
  • Eerst om een unieke voerstrategie te introduceren speciaal ter ondersteuning van het immuunsysteem (Aegis).
  • Grazer – eerste fabrikant van unieke voeders, speciaal voor grazende vissoorten.
  • Eerste fabrikant van droge voeders, exclusief voor openbare aquaria en zoos.
  • Eerste fabrikant om haaien en roggen met droge voeders te voeren.
  • Eerste fabrikant van droge voeders met een complete voedingswaarde zonder behoefte aan supplementen.

New Era is in 2004 opgericht door Mark en Debbie Wilson als een adviesbureau nadat Mark vele jaren had doorgebracht in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van’s werelds eerste commerciële anemoonvis kwekerij met een recirculatiesysteem. Gedurende deze tijd besefte hij dat er een aanzienlijke gat in de markt was voor technische diëten en heeft daarom besloten zijn ervaring toe te passen om een kwalitatief superieur voer te produceren. Mark heeft de beste ingrediënten werewijd gevonden en heeft een team van wetenschappers samengesteld om drie unieke vlokvoeders te produceren.

New Era blijft in 2014 nog steeds de beste ingrediënten gebruiken en produceert ondertussen 21 verschillende soorten diëten in vele formaten, voor een totaal van 60 producten. Het assortiment omvat vele ‘primeurs’ in de markt, met inbegrip van zachte korrels, vlokken en diëten voor grazers.

New Era levert aan meer dan 160 van’s werelds grootste publieke aquaria, in meer dan 35 landen wereldwijd, in alle zes continenten. Inbegrepen in deze lijst zijn 70 grote aquaria in de Verenigde Staten waaronder Georgia Aquarium, Monterey en National Aquarium Baltimore – en Merlin Entertainments, eigenaar van 45 SEA LIFE Centres over de hele wereld.

Het bedrijf heeft in 2013 drie business awards binnen drie maanden ontvangen in het Verenigde Koningrijk – twee voor export excellentie en een derde voor productinnovatie en service.

[av_gallery ids=’4791,4792′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

About the author

Leave a Reply